Търси

Табличен вид Промени критериите за търсене

Продукти

OASIS  PRO - система за електро-тактилна стимулация

OASIS PRO - система за електро-тактилна стимулация

OASIS PRO е иновативна и програмируема система за кранио електро - тактилна стимулация на мозъка. OASIS PRO стимулира отделянето на ендорфини , улеснява релаксацията , подпомага съня и облекчава състоянията на хронични болки. Устройство , проектирано съобразно електро - физиологията на нервите. Системата подпомага нормализирането на работата на мозъка при стресогенни, психо-соматични и неврологични разстройства. С допълнителна опция за транскраниална стимулация с прав ток. Подходяща за професионална употреба, но може да бъде ползвана и у дома. Този продукт се доставя след предварителна заявка и капариране.  Кликнете за подробно описание

Цена: 1,098.00лв.
Брой:
DAVID ALERT - Attention & Concentration Trainer

DAVID ALERT - Attention & Concentration Trainer

DAVID  ALERT е едно от малкото АВУ устройства на пазара , което е проектирано съобразно физиологията и резонансното поведение на мозъка , има клинично тествани сесии и е резултат на повече от 25 години опит в проектирането и производството на системи за аудио-визуално увличане на мозъчните вълни.Интегрирана функция за тренинг и регулиране продължителността на вдишване и издишване за успокояване на ума и релаксация. Специално проектиран за тренировка на вниманието при проблеми с концентрацията ! Този продукт се доставя след предварителна заявка и капариране.  Кликнете за подробности.

Цена: 998.00лв.
Брой:
emWave Desktop - интерактивна обучаваща биофидбек система

emWave Desktop - интерактивна обучаваща биофидбек система

emWave Desktop - интерактивна обучаваща биофидбек система . Наблюдавайте в реално време влиянието на емоционалното ви състояние върху сърдечната ви дейност. Научете се да променяте моделите на сърдечния ви ритъм , да създавате състояние на физиологично равновесие и буфер срещу стреса. Открийте как да нормализирате и синхронизирате  дейността на нервната, сърдечно-съдовата, ендокринната и имунната системи. Биофийдбек тренингът с emWave подпомага по-бързото постигане на оптимално психо-физическо състояние чрез практики за дихателен тренинг и емоционално равновесие, подкрепени с незабавна и обективна обратна връзка за измерените промени в сърдечния ритъм, онагледени чрез движение и звук в атрактивни компютърни игри и анимации. emWave е подходящ както за лична употреба, така и за приложение в практиките на лекари, мануални терапевти, психолози и тренъори.
Цена: 969.00лв.
Брой:
Tru Vu Очила (Зелена светлина )

Tru Vu Очила (Зелена светлина )

Тази версия на Tru Vu очилата в контраст на стандартния модел с бяла светлина използва зелени светодиоди. Зеленото е цвета на природата и е установен неговия успокояващ и освежаващ ефект , особено при хронични болки.

Цена: 231.00лв.
Брой:
Tru Vu Очила ( Червена светлина )

Tru Vu Очила ( Червена светлина )

Тази версия на Tru Vu очилата в контраст със стандартния модел използва червени светодиоди. Червеният цвят възбужда сетивата и страстите и подтиква отделянето на адреналин. Червеното е подходящо при нужда от активиране на силите за енергетизиране преди физическа активност или вълнуващо предизвикателство.
Цена: 231.00лв.
Брой:
Tru Vu Очила ( Жълта светлина )

Tru Vu Очила ( Жълта светлина )

Тази версия на Tru Vu очилата в контраст със стандартния модел използва жълти светодиоди. Жълтото е първият цвят , който различаваме . Жълтото е особено подходящо за приложенията за концентриране на вниманието и подкрепа на ученето.


Цена: 231.00лв.
Брой:
Tru Vu Очила отворени очи ( бяла светлина )

Tru Vu Очила отворени очи ( бяла светлина )

Специално проектирани за употреба с отворени очи по време на четене / учене и леки упражнения / бягане за подобряване на вниманието и концентрацията както и за използване по време на неврофидбек тренинг , десензитизативни сесии при фобии и тренировки на дишането.

Цена: 263.00лв.
Брой:
Tru Vu Очила ( Синя светлина )

Tru Vu Очила ( Синя светлина )

Тази версия на Tru Vu очилата в контраст със стандартния модел използва сини светодиоди. Изследванията показват , че синята светлина създава дълбока релаксация , редуциране на нервната възбуда и е особено подходяща при третиране на смущения в съня / циркадните ритми и преодоляване на тежка умора.

Цена: 231.00лв.
Брой:
DAVID софтуер за редактиране на сесии

DAVID софтуер за редактиране на сесии

DAVID Session Editor е графичен софтуер , позволяващ почти мигновеното създаване и редактиране на ваши собствени сесии за системите от фамилията DAVID и CESta.

Цена: 195.00лв.
Брой:
Преоткриване на технологията за аудио-визуалното увличане на мозъчните вълни

Преоткриване на технологията за аудио-визуалното увличане на мозъчните вълни

Библията на аудио-визуалното увличане ( АВУ ) на мозъчните вълни. За хората , които искат да придобият по-задълбочено разбиране на физиологичните механизми на въздействие на АВУ и приложенията на технологията , ние силно препоръчваме тази книга. До момента това е единствената стандартна работа в тази област.

 

Цена: 65.00лв.
Брой:
Предишна | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 Следваща Страница 1 от 5

Количка

Количката е празна.

Бюлетин

Въведете Вашия email за да се абонирате за Новости от света на биофийдбек технологиите: