Verim

Verim
Иновативна компания - производител на мултимедийни решения и биофийдбек софтуер за тренинг на умения за саморегулация в бизнеса , спорта и терапията

http://www.verim.eu/

2 продуктa открити от Verim

Табличен вид

Продукти

Ментални Игри - интерактивен обучаващ биофийдбек софтуер

Ментални Игри - интерактивен обучаващ биофийдбек софтуер

Цена: 118.00лв.

Научете се как да релаксирате и фокусирате вниманието си като управлявате компютърните игри от софтуера не с мишка , а чрез силата на ума ви с помощта на сензори , работещи подобно на детектора на лъжата и измерващи вашето ниво на стрес и концентрация. Ментални Игри работят със сензорa за измерване на стрес и биофийдбек апарата Mind-Reflection GSR . С помощта на Ментални Игри ще се научите как да реагирате оптимално на различни стресори и как да се възстановявате по-добре в моментите на почивка. 

Брой:
Mind Reflection GSR - биофийдбек за онагледяване и промяна на стрес реакциите чрез измерване и мониторинг на промените в автономната нервна система (А.Н.С.)

Mind Reflection GSR - биофийдбек за онагледяване и промяна на стрес реакциите чрез измерване и мониторинг на промените в автономната нервна система (А.Н.С.)

Цена: 588.00лв.

Mind Refelction GSR - достъпна биофийдбек система за заучаване умения за релаксация, редуциране на стреса и концентрация на вниманието при тревожни разстройства, паник атаки, стрес и ХАДВ. Изпотяването на кожата и нейната електрическа проводимост са физиологичните параметри, които са най-чувствителни към стрес, нервно напрежение и моментни емоционални реакции. С безплатния биофийдбек софтуер VERIM Lab  системата измерва промените в изпотяването и позволява да се разкрие типичния за всеки човек психо-физиологичен стереотип на отреагиране на различни стрес стимули ( умствено натоварване, вземане на решения, изразяване на неприятни емоции) и неговата способност за възстановяване между стресорите. С игровия биофийдбек софтуер Ментални Игри системата се използва за заучаване на умения за релаксация и регулиране на стрес реакциите. Mind Reflection GSR е предпочитан от тренъори по ментален тренинг или психотерапевтите, работещи с клиенти с тревожни разстройства, паник атаки, стресогенни, психо-соматични разстройства и ХАДВ. 

Брой:
Предишна | 1 Следваща Страница 1 от 1

Количка

Количката е празна.

Бюлетин

Въведете Вашия email за да се абонирате за Новости от света на биофийдбек технологиите:

Най-продавани

DAVID Delight PRO

DAVID Delight PRO

Цена: 1,280.00лв.