Обучение по психодиагностика и психотерапия, асистирани от биологична обратна връзка - биофийдбек

Дата: 2016-04-22

► На 21.05.2016 е планирано провеждането на двудневно базово обучение „ Психодиагностика и психотерапия, асистирани от биологична обратна връзка-биофийдбек“.

► Обучението е специално ориентирано към практиката на психолога, психотерапевта, специалния педагог и логопеда. За участието в обучението не се изискват технически познания или предварителна подготовка по методи за биофийдбек. След завършване на обучението се издава сертификат - легитимно удостоверение за допълнително обучение от Центъра за развитие и квалификация на Технически университет - София, отговарящо на изискванията на Министерството на Образованието. Сертификатът удостоверява компетентността на участника да прилага биофийдбек методите в контекста на работата си.

► Биофийдбек е интердисциплинарна приложна наука, в която се съчетават електронна измервателна техника, физиология и психология. Поради тази причина Техническият университет е домакин и партнъор в провеждането на обучението, но то не е предназначено за инженери, а за гореизброените специалисти. 

► Начало – 21.05.2016. Такса – 290 лв. Подробна информация за програмата и уводна презентация за биофийдбек методите може да намерите в прикачените файлове от линковете тук:

ПРОГРАМА

УВОДНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ ПО БИОФИЙДБЕК МЕТОДИ И ТЕХНИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ


Лице за контакти:

Радослав Щерев, 0885 090 772
 

Количка

Количката е празна.