PEDALO

PEDALO
Повече от 50 години Pedalo-Германия произвежда уреди за координационен тренинг, игра и терапия

https://www.pedalo.de/english/home.html

4 продуктa открити от PEDALO

Табличен вид

Продукти

Pedalo FAMILY - уред за двигателна рехабилитация на локомоцията

Pedalo FAMILY - уред за двигателна рехабилитация на локомоцията

Цена: 750.00лв.

Pedalo е фамилия от уреди за балансиране и координация, с които децата и възрастните играят и едновременно с това развиват важни психо-физически умения, полезни във всички области на живота. Децата стават по-внимателни, координирани, овладяни и уверени, когато развиват мозъка си със сензомоторните балансиращи игри с уредите Pedalo ®. Моделът Pedalo FAMILY предлага забавление и разнообразни игрови координационни упражнения за до 4 човека едновременно - например 3 деца и един възрастен. Изискването за координация и синхронизация с движенията на останалите участници повишават нуждата от добра концентрация на вниманието и насърчават развитието на социални умения за съвместна работа в екип. Препоръчва се за възраст на трениращия от 3 години и нагоре без горна граница. Pedalo® FAMILY може да се използва за работа с деца в детски градини, ресурсни центрове, логопедични практики, училища или у дома.

Брой:
Pedalo REHA BAR S- уред за сензомоторен двигателен тренинг и рехабилитация на локомоцията

Pedalo REHA BAR S- уред за сензомоторен двигателен тренинг и рехабилитация на локомоцията

Цена: 1,290.00лв.

Pedalo е фамилия от уреди за балансиране и координация, с които децата и възрастните играят и едновременно с това развиват важни психо-физически умения, полезни във всички области на живота. Децата стават по-внимателни, координирани, овладяни и уверени, когато развиват мозъка си със сензомоторните балансиращи игри с уредите Pedalo ®. Моделът Pedalo® REHA- BAR-S е помощно средство за деца и възрастни със специални нужди и е специално проектиран за възстановяване и рехабилитация на двигателните умения за ходене при пациенти с контузии на опорно-двигателния апарат или след неврологични заболявания като парези, след инсулт, хеми и параплегия, МС, Паркинсон. Хоризонталните-дръжки опори осигуряват допълнителна сигурност и опора за безопасно и плавно иницииране на движенията.  Pedalo® REHA-BAR-S може да се използва в рехабилитационни клиники, от специални педагози, ерготерапевти както и за продължение на рехабилитацията в домашни условия.

Брой:
Pedalo - "Холандецът" - уред-количка за игра, рехабилитация и двигателна координация

Pedalo - "Холандецът" - уред-количка за игра, рехабилитация и двигателна координация

Цена: 750.00лв.

Pedalo® - " Холандецът" е висококачествен уред-количка за игра, рехабилитация и двигателна координация на цялото тяло. Количката се задвижва с подобни на гребане координирани движения на ръцете, рамената и гръбните мускули, което ги укрепва и развива. Кормилното управление се осъществява с краката, което изисква концентрация и координация с всички мускули на цялото тяло, за да се инициира и насочва движението. Децата обожават играта с "Холандеца", а приложенията на количката в рехабилитационните дейности е отдавна доказана. Минималната възраст на детето, за да играе и да се забавлява успешно с уреда е 4 години. Разстоянието между кормилната ос и седалката може да се настройва спрямо дължината на краката на детето. Без ограничение за горна възраст. 

Брой:
Pedalo Стабилизатор - терапевтичен уред за вестибуларна рехабилитация

Pedalo Стабилизатор - терапевтичен уред за вестибуларна рехабилитация

Цена: 1,350.00лв.

Pedalo Стабилизатор - уред за вестибуларна рехабилитация на пациенти с неврологични нарушения и увреждания или възрастни хора с тенденция към чести падания. Упражненията с Pedalo Стабилизатор са предназначени да развиват стабилност и да предотвратяват паданията. Благодарение на чувствителния си окачващ механизъм Pedalo Стабилизатор помага за осъзнаването и подобряването на сензо-моторния контрол на позата и равновесието. Тренировките с уреда развиват връзката "мозък-мускули", чрез която се подобрява контрола на нервната система върху мускулите-стабилизатори. Това води до тяхното стимулиране и подобряване на координацията на мускулите, участващи в динамичното поддържане на позата и равновесието. Подробно описание.

Брой:
Предишна | 1 Следваща Страница 1 от 1

Количка

Количката е празна.